Molen en streekwinkel Jan van Cuijk

Openingstijden: zaterdag van 9.30 - 13.00 uur

 

 

 

 

 

Korenmolen Jan van Cuijk is het werkterrein van molenaar Stefan Willems, telg uit het oude molenaarsgeslacht, dat deze molen sinds 1942 bemaalt. Al onze producten bevatten de beste graan- en meelsoorten van ambachtelijke herkomst. Het grootste deel van het assortiment is op de molenstenen gemalen, na zorgvuldige selectie en reinigen en betrokken van betrouwbare leveranciers en akkerbouwers.
 

 


Sinds 2001 heeft molen Jan van Cuijk een eigen molenwinkel. In deze winkel worden thuis bakproducten verkocht in verpakking van 500 en 1000 gram of op verzoek in grotere hoeveelheden.


De molenwinkel wordt beheerd door Bianca Willems. De winkel is geopend op zaterdag van 9.30 -13.00 uur, of tijdens molendagen als deze afwijken van de normale openingstijden.

Assortiment

 

certificaat

Niet al het meel wordt niet op molen Jan van Cuijk zelf gemalen. Deze worden ingekocht bij de Zuidmolen in Groesbeek. In samenwerking met de familie Jochems van de Zuidmolen bieden wij u een zo breed mogelijk assortiment aan meel producten aan.

Molenaar Stefan Willems heeft een opleiding gevolgd tot Ambachtelijke Korenmolenaar en hiermee de noodzakelijke kennis in huis gehaald.